Zabavite se voćnim testom: Šta omiljeno voće govori o vama

374

Voće simbolizuje želju, plodnost, izobilje i radost življenja. Ljubitelji voća su hedonisti koji svakim zalogajem osećaju lepotu života i zato su veseli, vitalni i energični…

Sve ove prednosti se mogu dobro iskoristiti, pa su najčešce i uspešni a pored toga su i dobri prijatelji i životni saputnici. Omiljeno voće, dakle, govori o različitim karakteristikama ličnosti. Odaberite svoje omiljeno voće i pročitajte kakvi ste.

Jagode

Ljubitelji jagoda su iskreni sagovornici i dobri slušaoci, ali im ponekad zafali smisla za humor, pa mogu u nekim situacijama delovati preozbiljno. Muškarci se brzo odlučuju za ljubav, ali se isto tako brzo i hlade, a žene su najčešće neodlučne, te se može desiti da dugo čekaju na „onog pravog”.

Jabuke

Ako najviše volite jabuke, verovatno držite do staromodnih životnih principa, a šta god da radite, brzi ste, spretni i puni energije. Ljudi vas iskorišcavaju, jer ste preterano dobri i predusretljivi, ali i puni samopouzdanja. U ljubavi ste realni i s obe noge na zemlji.

Breskve

Ljubitelji breskvi imaju visoke kriterijume pri odabiru prijatelja, ali kada ih jednom izaberu, ostaju im odani za ceo život. U ljubavi su zahtevni, ali su dobri supružnici i odgovorni roditelji.

ZA NASTAVAK IDITE NA SLJEDEĆU STRANICU

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.