Rekla – Kazala: Ultimativna trač partija od horoskopa

357

Upozorenje: Ako ste skloni infekciji ega, ne čitajte ovaj tekst 🙂

OVAN

Uvijek i u svemu moraju biti prvi. Misle da su najzanimljiviji i najzabavniji, a zapravo su naporni i ne daju nikom do riječi. Smiju se sami vlastitim forama, a kada drugi to ne urade, misle da su preglupi da shvate njihov humor… jer, koji drugi razlog može biti? Užasno su smotani i netaktični. U stanju su povrijediti osobu, a da to ni ne primijete.

BIK

Vječno gladni. Za vrijeme ručka već razmišljaju o večeri, a za vrijeme večere o sutrašnjem doručku itd. Radije bi propustili najvažniji događaj u svom životu, nego preskočili obrok. Ah, da… Obrok je njima najvažniji događaj u životu. Ako nisu u kuhinji, vjerojatno su na wc školjci. Pored hrane, u svemu što im život da traže način da to okrenu u svoju korist. Za njih vrijedi ona: ‘U se, na se i poda se.’ Najviše vole ulizice, a čim im se usprotivite, doslovno možete vidjeti dvije munje kako im sijevaju iz očiju u namjeri da vam se zabiju u mozak i vrate vas na tvorničke postavke, tj. natrag u njihovu stražnjicu.

BLIZANCI

Tračare i zabadala. Užasno prevrtljivi. Imaju 100 lica. Misle da su smiješni. Kad krenu, ne staju pričati; a kada misle da su rekli nešto smiješno ili pametno, ponovit će to još minimalno 5 puta za svaki slučaj – da se upamti riječ velikog mudraca.

RAK

Glume svima mamu/tatu. Pored toga, odlično se snalaze u ulozi žrtve. Djeluju staloženo i stabilno dok ih se ne takne u nešto za što su emotivno vezani. Tada ćete vidjeti kako izgleda 50 nijansi ludila. Ako niste stručnjak za ljudsku psihologiju i nemate neprobojnu kožu, bolje se maknite prije nego što vam škarice završe u očnim dupljama.

ZA NASTAVAK IDITE NA SLJEDEĆU STRANICU

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.