Koštica marelice – snažna zaštita od raka

65

Koptica marelice (lat. Prunus armeniaca) su superhrana i već neko vrijeme slove kao čudotvorne i najzdravije koštice na svijetu.

Porijeklo vuku iz himalajskih predjela Azije, Kine i Armenije gdje su odavno prepoznate zbog iznimne kvalitete i blagotvornosti.

Još u davna vremena koristile su se za liječenje i prevenciju mnogih bolesti.

Kao hrana nalazile su se na jelovniku himalajskih naroda, koji se odlikuju iznimnim tjelesnim zdravljem i dugovječnošću.

Današnje doba ih je prepoznalo, ne samo kao odličan imunološki dodatak tijelu – već kao snažan i izravan odgovor na kancerogena oboljenja.

Čudotvornost unutar koštice

Hvale vrijednu titulu superhrane dobile su zbog svog odličnog vitaminskog sadržaja i iznimnog djelovanja na ljudski organizam, pogotovo kada su u pitanju kancerogene stanice.

Naglasak je na jedinstvenom obilju vitamina B17 – koji svojim djelovanjem uništava kancerogene stanice te zaustavlja daljnje metastaze raka u organizmu, ublažujući bol i revitalizirajući tijelo.

Uz moćan vitaminski arsenal, koštice su izdašan izvor željeza, kalija i fosfora, koji će dodatno učvrstiti imunitet Vašeg organizma dajući mu prednost pred svim potencijalnim izazovima.

Kako djeluje vitamin B17?

Vitamin B17 (amigdalin ili laetril) djeluje poput moćnog oružja kojim se direktno napadaju i suzbijaju stanice tumora.

On u sebi, uz molekule glukoze, sadrži dva potencijalno otrovna elementa – benzaldehid i hidrocijanid, no u dotičnoj kombinaciji oni su inertni i nemaju toksično djelovanje na ljudski organizam.

Kancerogene stanice za svoj rast trebaju veliku količinu energije koju dobivaju iz glukoze. Prepoznaju glukozu iz vitamina B17 i apsorbiraju ga, a time “otključavaju” otrovne elemente koji uništavaju tumor iznutra.

Ključ djelovanja je upravo u oslobađaju toksičnih elemenata iz koštica marelica, posredstvom visoke koncentracije enzima iz tumornih stanica.

Tako koštice djeluju kao svojevrsna “klopka” kojom se stanice tumora nadmudruju, te umjesto daljnjeg rasta doživljavaju svoj postepeni poraz.

Koštice marelice još su jedan dokaz da priroda ima najbolja i jednostavna rješenja za sve složene zdravstvene probleme.

Tajna zdravlja u samo 5 sjemenki

Pojedine studije pokazuju da uzimanje samo 5 sjemenki marelice dnevno znatno sprečava nastanak tumora i pojačavaju imunološku sliku organizma.

Kod postojećih tumora i metastaza preporučuje se 5 sjemenki svakih sat vremena tijekom dana.

Opskrbite Vaš organizam prirodnom energijom i zaštitite se od raka.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.