Ko se riješi ovoga, osjetit će ogromno oslobođenje i olakšanje za dušu!

487

Sad kad ste ih osvijestili, otpustili ste emotivni naboj koji vas je držao zarobljenim u strahu.

Ovo je samo primjer kako izgleda proces suočavanja, a naravno vi možete nešto slično isprobati kroz vašu situaciju. Svako iskustvo je individualno pa vi sami procijenite da li je ovo način za vas ili nije.

Zapamtite: Strah je kao omotač kojim se pokušavate zaštititi od neugodnih emocija i iskustava! Svojim strahom privlačimo upravo ono što pokušavamo izbjeći.

Ono što pokušavamo izbjeći, ne možemo izbjeći. A ono od čega strahujemo, privlačimo u život.

Ego nas uporno pokušava držati u osjećaju straha i potvrđivati kako imamo razloga da se bojimo. Dopustite mu da izvrti svoju priču do kraja – to će vas osloboditi!

A onda se događa jedino što se može dogoditi – prihvaćanje. Tada strah nestaje! U vama – mir. Prihvaćanje života kakav jest. Prihvaćanje da će uvijek biti iskustava koja nam neće biti ugodna, a na nama je kako ćemo ih prihvatiti i kako ćemo se iz toga dalje razvijati.

Prihvatite mogućnost da je moguće da se dogodi budućnost od koje strahujete, ali da to ne mora tako biti. A ako bude, sasvim sigurno ćete tada biti dovoljno jaki i spremni da se sa njom suočite, baš kao i mnogo puta do sad.

Osjetit ćete snagu u sebi – i spokoj. Više nema potrebe za strahom, jer znamo da što god je na putu ispred nas, tu je stavljeno s razlogom, da bi iz toga učili i postali mudriji i svjesniji.

Kad se pokrene kolo otpuštanja strahova, nastaje ogromno oslobađanje i olakšanje za dušu.

Kakva sloboda!

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.