Jedite normalno, ali doručkujte ovaj domaći koktel i smršaćete 5 kilograma bez muke za mjesec dana! Salo na stomaku će se najbrže istopiti!

724

Ako želite da pročistite organizam, poboljšate probavu, ubrzate metabolizam i skinete višak sala rešenje je u samo jednom prirodnom koktelu koji se konzumira za doručak. Ne samo što je zdrav i što će vam pomoći da stabilizujete funkcionisanje creva, već ćete i za mesec dana bez previše truda smršati od tri do pet kilograma.

Ako tokom 30 dana u svoju ishranu uvrstite ovakav doručak treba da očekujete da ćete se očistiti od nagomilanih toksina, ali i da će vaša probava raditi kao sat. Takođe, kilogrami viška će nestati, a ova smesa posebno “cilja” salo na stomaku. Uz domaći koktel od šljiva i kefira , ovoljno je da pijete 2 litra vode svaki dan i tek za nijansu korigujete ishranu i za mesec dana broj na vagi će se sasvim sigurno smanjiti.

Zašto ovo radi?

Glavne zvezde ovog doručka su suve šljive i kefir, a obe namirnice važe za one koje podstiču probavu i ubrzavaju metabolizam i uspešno staju na put lenjim crevima.

Kefir je najmoćniji probiotik koji sadrži blizu 50 jogurtnih bakterijskih kultura, a ne samo što blagotvorno utiče na digestivni trakt, već deluje i kao antibiotik, a moćan je i borbi sa osteoporozom, astmom, alergijom..

Suve šljive su poznate po izvanrednom laksativnom dejstvu, i dugo se već u narodu koriste kod problema sa opstipacijom i neprijatnim zatvorom stolice. Obiluju vlaknima koja su značajna za redovnu stolicu, a takođe ublažavaju osećaj gladi i nelagode i stomaku.

ZA NASTAVAK IDITE NA SLJEDEĆU STRANICU:

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.